KAJ Wadde?

Contactgegevens 
Hoofdverantwoordelijke -16: Steffen Gemin (0488 86 96 06)
Hoofdverantwoordelijke +16: Victor Farasyn (0498 56 14 22)
Wij zijn ook steeds te bereiken via mail! (kaj_jonkershove@hotmail.com)

KAJ Jonkershove is een jongerenbeweging met een eigen visie. We werken door, voor en met jongeren vanaf twaalf jaar samen en zorgen voor een geslaagde vrijdagavond activiteit. Deze activiteit wordt tweewekelijks georganiseerd en staat garant voor een avond boordevol avontuur, creativiteit, uitdaging , ontspanning en nog veel meer.

Bij KAJ Jonkershove staan de kernleden tussen de leden. We zorgen er dus voor dat de leden hun eigen unieke karakter op een positieve manier kunnen ontplooien. Dit is de reden waarom wij binnen onze kern de term kernleden gebruiken.
Het basisingrediënt bij KAJ Jonkershove is wederzijds respect . Wanneer we voor elkaar respect kunnen opbrengen zullen we ons beiden goed voelen.
Onze bedoeling is zoveel mogelijk jongeren samen te krijgen op die bepaalde vrijdagavond. Dit doen we door jongeren aan te spreken op staat en aan de hand van ledenwerving van deur tot deur.

We hopen dat we zoveel mogelijk jongeren kunnen en mogen ontmoeten, zodat we samen de tijd van ons leven hebben en je de naam Kajotter met trots kan meedragen in je hart en ziel.

 

Belangrijke vragen rond KAJ Jonkershove 

Ik zou graag deelnemen aan de activiteiten van KAJ Jonkershove, kan dit en wat moet ik nu doen? 
Dit is altijd mogelijk. We werken binnen KAJ Jonkershove met twee groepen, namelijk 12-16 en 16+. Wanneer je wil deelnemen aan de activiteiten van KAJ Jonkershove buiten de startactiviteit en je kent niemand binnen de ledengroep neem dan gewoon contact met ons op. Dit kan via alle kernleden die je terugvind onder de knop kernleden of je kan contact opnemen via het e-mail adres kaj_jonkershove@hotmail.com .

Wanneer moet ik mij inschrijven en hoeveel kost dit? 
Bij ons mag je eerst tweemaal ‘proeven’ van onze activiteiten voor je inschrijft. Daarna vragen we 18 EUR voor het eerste gezinslid en 12 euro voor het tweede gezinslid. Dit geld is enkel voor verzekeringen en het tijdschrift up2date van de KAJ.

Wat moet ik betalen voor activiteiten? 
Het grootste deel van de activiteiten zijn kosteloos voor leden. Wanneer het gaat om grotere bedragen zoals het bezoek aan een pretpark vragen we een kleine bijdrage, maar nooit de volle pot.

Waar kan ik de KAJ vinden? 
Ons lokaal bevindt zich op de zolderverdieping van “De pastorie” in de Jonkershovestraat. Ingang via de trap achteraan het gebouw.

Wanneer start het werkjaar van KAJ Jonkershove? 
Het werkjaar start steeds eind september afwisselend plus en min.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *