schaatsen roeselare 05/01/2018

Dag Kajotters!

vrijdag 05/01 gaan we naar Roeselare gaan schaatsen 😉Jullie worden verwacht om 12u45 aan het lokaal. We nemen de bus terug om 17u10.  (Mensen met buzzypass, neem deze mee! Als je geen buzzypas hebt betalen wij de busrit) Schaatsen in Roeselare we vragen 2 euro   (derest betaald de kern) .’s Avonds houden we een nieuwjaarsfeestje in het lokaal, dus zijn jullie ook daar van harte welkom! Jullie kunnen na het schaatsen even naar huis gaan op jullie wat op te frissen en feestkleren aan te trekken, ofwel blijven jullie in het lokaal en eet je met enkele kernleden een frietje (dit word natuurlijk zelf betaald)  . Het feestje start rond 20u. diegene die overdag niet kunnen mogen natuurlijk ook altijd savonds komen .

laat liefst tegen morgenavond 03/01 weten  Zo kunnen wij de donderdagochtend de schaatsbaan en de bus reserveren.
Om te schaatsen nemen jullie best handschoenen mee, deze zijn verplicht op de schaatspiste!

zijn er vragen of wil je je inschrijven om mee te doen kan je altijd vragen via facebook , voor de facebooklose , hier is mijn nummer (pieter) 0495866600

Thanks!
Groetjes de kern