Groepsactiviteit min en plus! 12 februari 2013

Dag kajotters

Op dinsdag 12 februari 2013 organiseren we een dagtocht met de KAJ. Het is de ideale ontspanning in jullie krokusvakantie. We beginnen om 9h30 en spreken af in het lokaal. Voorzie warme kledij en goede wandelschoenen. We voorzien het einde rond 17h.

Wij zullen eten voorzien en hadden dan ook graag geweten als je kan komen. Inschrijven kan tot en met zaterdag 9 februari. Dit kan door te bellen of een smsje te sturen naar 0498 34 83 83 of op de facebookgroep een berichtje nalaten met de boodschap ‘ik ben aanwezig 12 februari’

Waarom moet je komen?
1. Het wordt supertof
2. Minners jullie zullen de plussers leren kennen
3. Plussers jullie zullen de minners leren kennen
4. Omdat we er met jullie een geslaagde dag van kunnen maken 🙂

Wij kijken er al naar uit!

Sven , Annelies , Jana, Joon , Laurens ,Janne ,Gert en Kelly